1.     How much can I earn?

Ans: We offer competitive commission rates. The more you promote, the more you earn.

 

2.     What do I promote?

Ans: That’s up to you! You choose which courses to promote and which links or banners to use.

 

3.     Do I have access to promotions and special discounts?

Ans: As an affiliate partner, you’ll have access to publisher-exclusive promotions and unique content.

 

4.      How long does it take to get started?

Ans: Sign up now and start sharing courses link instantly by clicking on "Share And Earn" button below on individual course page.

 

5.      For which products can I receive commissions ?

Ans: Currently, our baseline offer allows commissions for all courses.

 

6.      Can I earn commissions from eligible purchases of an individual who is already a registered ?

Ans: Yes.

 

7.      Can I earn commissions multiple times from a single user ?

Ans: Yes, if the user purchases multiple courses while using your affiliate links.

 

8.      If a user clicks on a course link for a course and ends up purchasing a different course, does that result in a commission payout ?

Ans: Yes, you will receive commissions for each eligible product that is purchased within the cookie window.